Csoportos tréningek

CÉGES CSAPATÉPÍTÉS


Ahhoz, hogy sikeresek legyünk a munkahelyen, elengedhetetlen a motiváló és kölcsönösen megerősítő egyenrangú kollegiális kapcsolatok kialakítása. Ennek fontos összetevője a szeretetteljes és segítőkész viszonyulás egymáshoz, de elsősorban önmagunkhoz.

Trénerként az a célunk, hogy igazi tartalommal töltsük meg a "csapatépítés" fogalmát, és a szokványos eszem-iszom mellett minél inkább a lelkünket és a munkatársi kapcsolatainkat tápláljuk inspiráló élményekkel. Az együtt töltött idő alatt olyan gyakorlatokat kívánunk megmutatni, melyek jó alapul szolgálnak a kreatív munkahelyi légkör megteremtéséhez. 

Mi köze egy tartalmas csapatépítőnek a sikerhez?

Egy jó vezető tudja és képes is éreztetni kollégáival, hogy munkavállalói fontosak, értékesek, hiszen nekik köszönhető egy cég sikeres működése, szorgalmuk és befektetett energiájuk térül meg az ügyfelek elégedettségében. Ezért szükséges figyelni rájuk, hogy lehetőleg minél többször hasonló lelkesedéssel menjenek be dolgozni, melynek hátterében az elegendő kikapcsolódás és feltöltekezés áll.

Csapatépítő programjaink egy ilyen feltöltekezésre szolgálnak, ahol a kollégákkal egymást jobban megismerve tud mélyülni a csapatszellem és a "közös a cél" érzése.

A mi profilunk nem a versenyeztetés, hanem az összekovácsolás művészete, hogy a közösség erejével fény derüljön az egyéni- és a csoportos erőforrásokra, mely bízunk benne, hogy beépül a cég szellemiségébe.

Fókuszunk a belső erőforrásaink felszínre hozása, melyre építve tudjuk kihozni a legtöbbet magunkból és környezetünkből.

Csapatépítő élménycsomagunkról kérjen személyre szabott árajánlatot!

A KRENO céges tréning/csapatépítő trénerei:

Kriszti - személyiségfejlesztő és önismereti tréner és tanácsadó

Erika - humánmenedzser, egészség- és kommunikáció fejlesztő tréner és tanácsadó

Noémi - tanácsadó szakpszichológus, konfliktuskezelési tréner