❈ Életfilozófiám ❈


Szerencsés vagyok, mert a fiatalkori álmom valóra vált: a lélekbe tekintek és kincset keresek a szívekben. Hiszem azt, hogy minden ember boldogságra született, és a szeretetben való fejlődés életünk célja. Ez az "Őszinte Szív Útja", amin bár egyedül haladunk, de mégsem magányosan, hiszen körbevesznek minket Útkereső embertársaink. Ha sikerül meglátnunk egymásban az esendő Sorstársat, akkor segítő szándékkal tudunk feléjük fordulni és kezet nyújtani a bajban.


Ilyen segítő kéz vagyok én is, aki ha engeded, feléd nyúl, és kíváncsi útitársként melléd szegül az olykor meredek és rögös életszakaszoknál. Viszont szükséges, hogy akard a változást, és tegyél is érte. Hiszen nem helyetted, hanem VELED oldódik meg a probléma, melyre kihívásként is tekinthetsz.

Tükör is vagyok számodra, amiben megláthatod arcod előnyös és olykor előnytelen oldalát is. Ahhoz, hogy győztesen kerülj ki egy nehéz helyzetből, érdemes tisztán látnod önmagad. Bár lehet, hogy nem mindig tetszik a kép, amivel szembesülsz, de mégis segítségül szolgálhat a jövőbeni hibák kiküszöbölésére.

Mi kell a vitorlásnak, hogy előre haladjon? Szél - Úticél - Kapitány, vagyis Életenergia - Célkitűzés - TE! Ha sikerül kézbe venned életed kormányát, tudatosan jó irányba fordítani hajódat, akkor képes vagy elérni az Önmegvalósítás Szigetét.

Kulcsszavak a Boldog Élethez: ELÉGEDETTSÉG, HÁLA, HIT, SZERETET, ÖNBIZALOM, HARMÓNIA.

Túl szép, hogy igaz legyen? Mindenkinek adott a lehetőség, hogy elérje a számára áhított életet. Van, aki nehezebb, van, aki könnyebb batyuval érkezett a Földre, vagyis van, aki több megpróbáltatásnak volt kitéve élete folyamán a kisebb csomagot cipelő társához képest. Viszont tudd azt is, hogy a nehezebb sorshoz megvan az erőd is, hogy megoldd a helyzeteket, bár lehet még nem hiszed el magadról.

Aki lép, az el is tud botlani, de aki csak egy helyben csücsül, akörül nem történik változás. A haladás, a fejlődés cselekvés során valósul meg. Apró lépések vezetnek a célunkhoz, ahol minden mozdulatnak jelentősége van. Aki és ami elénk kerül életünk során, azzal dolgunk van. Legyen a kapcsolódásból egy sok tanulságot rejtő kalandos kirándulás.

Kellemes utazást Embertárs!

Husvéti Noémi