Vélemények

Kliensek mondták 


Nikolett rajza
Nikolett rajza

Nikolett (17 éves)

"Ezzel a kis rajzzal szeretném neked megköszönni, hogy segítettél nekem abban, hogy több önbizalmam lett, hogy sokkal nyíltabb személyiség lettem, illetve segítettél elengedni a múltat és egy vidám Nikit varázsoltál belőlem! :) "

Ági (29 éves) és József (41 éves)

"Szeretném megköszönni segítségét a felmerült problémánkkal kapcsolatban, egy élmény volt minden egyes találkozásunk. A türelme, szakértelme és a kártyagyakorlatokkal, tesztekkel tarkított beszélgetések mind hozzájárultak a nehézségeink leküzdésében. Ezer Köszönet Érte!"

Edina (40 éves)

"A pszichológusnő sokat segített rajtam. Nemcsak az alapproblémát sikerült megoldani, hanem segített abban, hogy emberileg fejlődjek. Izgalmas és hatékony terápiás technikákat alkalmaz. Megtanított az életvezetésemhez szükséges módszerekre. Köszönöm!"

Csaba (45 éves)

"Szeretném megköszönni közreműködését a lányom problémáinak kezelésével kapcsolatban. Sokat segített a személyiség fejlődésében, az Ön irányításával, tanácsaival eltöltött néhány közös óra. Pozitív irányban alakulnak a dolgok. Köszönöm a munkát, amit a lányom személyiség formálásában eltöltött. "

Emese (28 éves)

"Néha nehezen veszi rá magát az ember, hogy segítséget kérjen mástól. Pláne, ha az lelki eredetű probléma. De ha már eljutunk egy pontra, hogy beismerjük magunknak, hogy valakire szükségünk van még, akkor nagy lépést teszünk meg a fejlődés útján. Ezen az úton akármennyire is tudatosak vagyunk, de terelgetni kell bennünket; hol egy kis feladattal, hol egy kis relaxációval, vagy képkártyákkal. A lényeg, hogy menjünk előre a kitűzött célunk felé és rendezzük magunkban a dolgainkat. Ehhez remek partner, jó vezető és alkalomról alkalomra jól felkészült szakember Noémi. Az utat a megoldáshoz magunknak kell megtalálni, ahogyan azt is meg kell találni, aki segít ebben."

Ákos (35 éves)

"A találkozásaink alkalmával kaptam feladatokat és "házikat" is ami nekem tetszett, a kártyás feladatok voltak a legjobbak, de beszélgettünk is, melynek a végeredménye, hogy rá lett világítva arra, hogy a problémát meg lehet oldani, de a mikéntjét már nekem kell megoldani. Összességében szimpatikus és kedves, ugyanakkor jó szakembernek tartom, hisz készül a találkozásokra és ugyanakkor tanul is belőle. Mindenkinek ajánlani tudom, aki úgy érzi külső segítségre van szüksége, de hajlandósága is van a probléma megoldására."

Zsófia (19 éves)

"Mert bár folyhat megint könny arcomon

Nedves foltot hagyva a paplanon

Egyszer már megtörtem a csendet, és megint menni fog

És az életem továbbra is folytatódni fog

Mert kaptam segítő kezet

Ami tartotta bennem a lelket

Azt, amiről nem is gondoltam, hogy van -

Pedig van, ha nem is egy darabban,

Csak Technokollal összerakva

(A Tescóban volt leakciózva)...

De már megint csak a sorok terjengenek

És a klaviatúrán közhelyek repkednek

Mindebből annyit szerettem volna kihozni:

Bár az összes szívességed szeretném viszonozni,

Most legyen elég az örömöm

S mindazt, mit tettél, köszönöm!"